| | |

Games&Learning op de NOT

Op uitnodiging van Pen & Pion sta ik vrijdag 25 januari van 10 – 17 uur op deze beurs voor onderwijsprofessionals in de Jaarbeurs te Utrecht. De hele week zijn er speciale gasten, verschillende spellen te spelen en prijzen te winnen. Zo kun je op vrijdag met ons het Grote Beursparanoia-spel spelen, een geheime opdrachtenspel dat we speciaal voor de NOT ontwikkeld hebben in samenwerking met Kleurstof Creatie.

Hal 1 stand 134 = Pen & Pion 

Met Special Guests:

  • 23 en 24 januari Jeroen van White Goblin Games
  • 25 januari ikke van Games and Learning
  • 26 januari Ellis van HenMarGames

Daarnaast valt er veel te spelen!

  • Elke dag om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur een levensgroot rekenspel. Doe samen met je collega mee. Wie van jullie is snel en wie is slim? Maak kans op een spel (gesponsord door Haba).
  • Maak elke dag via social media kans op een van de dagprijzen. Tweet of Insta een foto van de NOT met #ennueenspel en hoor om 16.30 uur of je een van de dagwinnaars bent.
  • Strijd op woensdag en donderdag tegen een ander team met XXL CodeNames. Zorg dat jij de codes het snelst overbrengt en win een van de CodeNames spellen van White Goblin Games. Om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.
  • Kan jij op vrijdag de stress aan van het Grote Beursparanoiaspel? Doe mee, sla toe, vink af en hoor om 16.00 uur of jij een van de Don’t Get Got games van Big Potato Games hebt gewonnen. Deze speciale NOT-variant van Don’t Get Got is ontwikkeld door Games&Learning, Pen&Pion en Kleurstof Creatie.
  • Hoe strategisch denk jij? Doe op zaterdag mee met het levensgrote Pawn Stop van HenMarGames en win een spel. Om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

Meer weten over Pen&Pion?

Lees hier meer over Kleurstof Creatie.

NOT 2019: 22 t/m 26 januari in de Jaarbeurs, Utrecht.Vergelijkbare berichten