Kom je ook op 25 maart 2017?

Op 25 maart 2017 vindt de Gamification Conferentie met Games, Design en Technology voor docenten en ontwikkelaars plaats bij het Koning Willem I college te Den Bosch. Het belooft een dag vol interessante keynotes, workshop gegeven door allerlei profs in het veld en – jawel – een heuse drone-race. Ikzelf ben er die dag uiteraard ook en zal een workshop verzorgen. Dus.. kom jij ook? Meld je hier aan!

Programma

  • Games
    Ervaar interessante spelconcepten (fysiek, digitaal, hybride) voor verschillende vakken.
  • Design
    Leer van experts hoe je bestaande lessen kunt ombouwen naar motiverende spelconcepten.
  • Technology
    Maak kennis met toegepaste gamification in een beperkt VR gedeelte en een uitgebreid drone gedeelte.

Games en Design hebben een eigen keynote, die plenair gevolgd kan worden. Tussendoor zijn er in totaal drie workshopronden van 90 minuten tijdens de conferentie. Uiteraard onderbroken door een smakelijke lunch aan het begin van de middag. Ook is er gedurende de hele dag een uniek drone race event met de beste piloten van Nederland.

Update: Keynotes over Minecraft: Education Edition en Florian Bruhlmann over onderzoek naar gamification!

Voor professionals, studenten en pers
We heten iedereen van harte welkom op onze conferentie. Met onze conferentie spreken we vooral docenten en ontwikkelaars aan, maar inmiddels ook onderzoekers, adviseurs en managers uit alle sectoren van het onderwijs. Zelfs collega’s uit het bedrijfsleven (met passie voor leren) zullen we ongetwijfeld mogen verwelkomen. Studenten van Pabo’s, lerarenopleidingen en Onderwijskunde zijn ook uitgenodigd (let op: beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!) en dit geldt ook voor journalisten van landelijke dag- en vakbladen.

Vergelijkbare berichten