| |

Kom in flow met de Teamflow Game

Werken in teamverband is niet altijd even makkelijk. Of leuk. Of handig. Of snel. Aan de andere kant weten we ook dat effectieve teams juist meer bereiken dan een set individuen. Dus hoe creëer je een team dat goed werkt, waarvan de individuen er allemaal zin in hebben, dat het team meer is dan de som der delen en dat elk teamlid gemotiveerd is om er echt een succes van te maken? Kortom: dat je ook als team, met elkaar, in flow kunt raken?

Samen met Jef van den Hout van FlowConcepts ontwikkelde Games&Learning een bordspel rondom Teamflow. Via een aantal fictieve spelronden leren de spelers van het spel elkaar beter kennen in relatie tot het samenwerken met elkaar. In de laatste ronde gaat om het eigen samenwerkingsklimaat en is het de bedoeling dat de deelnemers met elkaar een optimaal samenwerkingsklimaat voor teamflow neerzetten. De Teamflow Game is zo ontworpen dat het team na afloop hun onderlinge samenwerking met het spel kan blijven optimaliseren.

De Teamflow Game is op aanvraag te spelen binnen teams, als onderdeel van het Teamflow Traject, verzorgt door FlowConcepts. Daarnaast biedt Flow Concepts diverse opleidingen, zoals de opleiding voor Teamflow Coach, waarna je ook de opleiding voor facilitator van de Teamflow Game. Kijk voor meer informatie en de opleidingen op de site van FlowConcepts.

En wie weet kom je mij ook tegen als een van de begeleiders van de Teamflow Game!

Vergelijkbare berichten