|

Games&Learning samen met STT op Innovation Expo 2018

Jawel, morgen sta ik samen met Stichting Toekomstbeeld de Techniek (STT) op de Innovation Expo 2018 te Rotterdam om daar de serious game te presenteren die we hebben ontwikkeld voor de Toekomstverkenning Economie van STT. In deze coöperatieve game bouw je samen met je teamgenoten een fictieve toekomst waar keuzes gemaakt in het hier en nu effect hebben op de keuzes die je later in de game kunt maken. Welke impact hebben technologische ontwikkelingen op de toekomst van de Nederlandse economie? En hoe kun je je voorbereiden op de toekomst? Ga je voor brede welvaart voor nu? Of voor de toekomst? Welk scenario is haalbaar en welke is te duur geworden?

Meespelen? Meld je aan bij de Innovation Expo, download de app en kom bij de sessie Serious game: ervaar de impact van innovaties om 11.00 uur.

Vergelijkbare berichten