|

Wat voor spellen spelen families in Nederland? Doe mee met ons onderzoek(je)

Als onderdeel van hun ‘Families and Media Project’ heeft het Joan Ganz Cooney een enquete gedaan onder bijna 700 ouders met videogamende kinderen van 4 – 13 jaar. Uit hun onderzoek blijkt dat gezinnen samen zowel digitale als gezelschapsspellen  spelen. Zo’n 93% van de gezinnen speelt nog steeds bord- en kaartspellen met hun kinderen, ook al is het aandeel digitale spellen dat samen gespeeld wordt groeiende. Bekijk de uitkomsten van het onderzoek hier.

Naar aanleiding van dit onderzoek dachten wij: hoe zit dat eigenlijk in Nederland?

Spelen jullie in het gezin of familie graag bord- en kaartspellen? Of kruip je fijn samen met de Wii op de bank? Wij zijn benieuwd naar wat jullie spelen met elkaar als familie. Digitaal? Samen aan tafel? Spelen alleen de kinderen spellen? Of helemaal niemand?

Doe hier mee met ons onderzoekje!

De resultaten delen we uiteraard met jullie hier op gamesandlearning.nl.

Vergelijkbare berichten