| | |

Game&Play weekend 23 – 25 maart -> last minute plekken vrij

Samen met NoAd creative agency organiseer ik een Game&Play weekend waarin we samen met een groep studenten en experts diep in de wereld van de games duiken. Want games zijn leuk, interessant, prachtig, verslavend, angstaanjagend, verhalend, kunstig. Donald Trump denkt dat games aan de basis liggen van school shootings, maar Jane McGonigal denkt juist dat gamers mensen kunnen leren hoe ze de wereld kunnen redden. Sommigen zien alleen de verslavende kant, anderen weer de schoonheid.

Dus wat zijn games nu eigenlijk? Wat kun je er niet maar vooral ook wel mee? Wat kun je leren van games als je communicatieconcepten ontwikkelt, merken neerzet of apps maakt?

Zo leren we van Jurriaan van Rijswijk van Games for Health wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een Serious Game, van Manon Beurskens van Monty Amsterdam hoe je gamified communicatieconcepten bedenkt met behulp van het Octalysis model van Yu-Kai Chou, van Niels ’t Hooft wat de wereld van de games allemaal te bieden heeft op het gebied van kunst en literatuur, van Wytze Kamp van Codeglue hoe je een digitale game ontwikkelt en wat daar allemaal bij komt kijken en met Sem van Geffen van Mission Start en de Superuitdaging houden we een workshop Drone Racing.

Daarnaast maken we onder de bezielende leiding van Bas Westerweel een eigen analoge direct speelbare game, bezoeken we de superhotte Escape Room van Boom Chicago en hebben we een gameroom ingericht met videogames en de hipste bord- en kaartspellen.

Het weekend is in eerste instantie voor studenten, maar er zijn nog wat last minute plekken vrij voor overige geïnteresseerden. Wil je ook komen? Voor slechts 500,- kan je er gehele weekend bij zijn. Stuur een bericht naar mail@gamesandlearning.nl voor aanmelding en details.

Locatie:
B1. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763A
Amsterdam
2e verdieping

Vergelijkbare berichten