| |

Masterclass Storytelling met VR&AR door Dutch Rose Media

Hoe vertel je een verhaal nou super intens met Virtual Reality? Hoe zorg je ervoor dat mensen met Augmented Reality je verhaal overal kunnen meemaken? Wat is nou de beste manier om mensen kippenvel te geven?

Graag nodigt Dutch Rose Media je uit voor de Masterclass Storytelling met Augmented & Virtual Reality die zij op woensdag 13 september in de Effenaar te Eindhoven organiseren. In de masterclass leer je alles over storytelling trends en hoe je AR & VR met storytelling kunt inzetten (voor jouw bedrijf), met sprekende voorbeelden. Aangezien de Effenaar allerlei toffe AR & VR hardware tot de beschikking heeft, is er die dag van alles van alles uit te proberen, zoals de HoloLens van Microsoft, de HTC Vive en nog veel meer! Ontdek andere filmmakers, verhaalvertellers en conceptingbazen en laat je inspireren.

De masterclass wordt georganiseerd en gegeven door Fleur Stiels van Dutch Rose Media, een oud-studente van mij. Een aanrader dus!

Locatie: Effenaar, Dommelstraat 12, 5611 CK Eindhoven
Aanmelden: fleur@dutchrosemedia.com
Kosten: 50,-

Vergelijkbare berichten