Dank!

Als je op deze pagina terecht komt, dan ga ik er vanuit dat ik je of straks zie op de 17e maart, of dat je nog vragen hebt voordat je besluit te komen. En dat is uiteraard prima. Ik mail je dan nog wat aanvullende informatie en als je wilt dan bel ik je even. Mail dan je telefoonnummer, of bel mij zelf op 06-51 22 51 99.

Maar mocht ik je wel zien de 17e, tof! Binnenkort stuur ik je wat meer gegevens over de locatie, het programma en niet te vergeten de factuur. Ik laat je dan ook weten of het doorgaat, want we hebben voldoende mensen nodig om dit te laten slagen. Dus ken je nog iemand die ook wel houdt van een spelletje? Stuur die naar onze website. Als we er dan 12 hebben gaan we door.

Alvast een tip om er in te komen: ken je het spel Pandemie? Lees hier wat het spel inhoudt en kijk of je dit spel voor de 17e al op tafel kunt krijgen. Dan ben ik benieuwd naar je ervaring 🙂

Game-on en tot de 17e!

  • Inez